Meditații engleză online: CONTACT

 

english-is-fun (meditatii engleza online)

Prima şedinţă de meditatii engleza online este gratuită şi în această întrevedere vom pune la punct toate detaliile următoarelor şedinţe, vom stabili nivelul dumneavoastră de cunoaștere în urma unui test predictiv și vă voi arăta cum se desfășoară o meditație online. Dacă veţi lua decizia să continuaţi, voi face o evaluare a nevoilor dumneavoastră specifice de învățare și a tipului de meditatii engleza pe care doriți să le urmați, după care vă voi propune un plan de lucru. Dumneavoastră veţi avea libertatea deplină de a urma planul propus, iar asta va face din învăţarea limbii engleze o plăcere, mai ales că veţi participa la aceste şedinţe din confortul propriei dumneavoastră locaţii.

Spre deosebire de clasele cu număr mare de elevi, unde profesorul trebuie să lucreze cu toți elevii în același timp, meditațiile online pot fi create în funcție de nevoile de învățare pe care le aveți. Dumneavoastră hotărâți ce tip de lecție doriți să parcurgeți, eu la nevoie vă pot ajuta cu câteva sfaturi, în cazul în care sunteți indeciși.

 

Stăpânirea limbii engleze vă poate ajuta să:

 • comunicați cu mai multă siguranță;
 • să socializați cu o mai mare ușurință;
 • să participați cu succes la întâlniri de afaceri;
 • să vă dezvoltați vocabularul din punct de vedere profesional;
 • să lucrați cu succes într-un mediu multinațional.

 

Datele mele de contact sunt:

E-mail: iulianapienoiu@gmail.com

ID Skype: meditatii-engleza

Telefon: 0736 485 450

Pagina Facebook: https://www.facebook.com/englezaonline

 

Puteţi folosi formularul de contact de mai jos pentru a cere detalii referitoare la serviciile de meditatii engleza online

Vă voi răspunde pe email în cel mai scurt timp.

 

   

  Categorii

  Ultimele articole