Meditații engleză online pe Skype sau Zoom

Economisiți timpul necesar deplasării la domiciliul profesorului și costurile aferente transportului și optați pentru meditații engleză online oferite de mine!

 

Doriți meditații engleză online dar timpul dumneavoastră este foarte limitat? Aveți nevoie de ajutor în efectuarea temelor și nu are nimeni din familie timp să vă ajute?

Atunci optați pentru ședințele de meditații engleză online oferite de mine!

Educația este cea mai buna investiție din viața oricărei persoane. Scopul meu este acela de a ajuta orice persoană doritoare să-și îmbunătățească nivelul de cunoaștere a limbii engleze online, fără a fi nevoie ca aceasta să renunțe la confortul propriului domiciliu.

Studierea limbii engleze online este o opțiune foarte populară pentru mulți elevi din întreaga lume care studiază engleza ca pe o a doua limbă. Dezvoltarea continuă a unor mijloace de comunicare precum VOIP permite efectuarea cursurilor de limba engleză online. Singurele lucruri de care aveți nevoie sunt un program de transmitere a mesajelor instantaneu (cum ar fi  Skype sau Zoom), o pereche de căști cu microfon, un webcam (optional-pentru cei care doresc video conferință) și un calculator conectat la internet.

Dacă doriți să beneficiezi de meditații la limba engleză online trebuie să download-ați gratuit programul de mesagerie instant Skype de la următoarea adresă www.skype.com.  După ce vă creați propriul cont pe Skype adăugați id-ul meu meditatii-engleza în lista dumneavoastră de contacte și trimiteți-mi un mesaj. Mă puteți contacta în fiecare zi, la orice oră, iar dacă nu mă găsiți online vă voi răspunde în cel mai scurt timp după ce vad mesajul. Meditatii engleza online: logo Skype

Zoom este o aplicație intuitivă și ușor de folosit. Această aplicație asigură calitate HD video și audio. fără întârzieri și interferențe. Ea permite partajarea ecranului, partajarea de documnete, se pot face adnotări pe documente sau se poate scrie si desena pe tabla virtuală. Pentru lecțiile pe Zoom o sa va trimit link-ul de conectare pe mail înaintea cursului. Veți accesa acelasi link in fiecare săptămână dat fiind faptul ca evenimentul este recurent. Pentru a vă conecta va trebui să parcurgeți urmatorii pași:

  • dați click pe link-ul de conectare;
  • dacă nu ai instalat aplicația ZOOM pe dispozitivul tău vei fi direcționat pe o alta pagină de unde să îl descarci și să îl instalezi;
  • după instalare dai click din nou pe link-ul de conectare și urmezi pașii;
  • îți introduci numele complet și apoi vei fi conectat;

După ce veți intra în legătură directă cu mine vom discuta despre nevoile dumneavoastră specifice de învățare a limbii engleze și vă voi oferi, gratuit, un test pentru a stabili nivelul dumneavoastră de pregatire, care mă vă ajuta să vă dezvolt un curs de engleză special pentru dumneavostră.

Dacă sunteți hotărât să continuați şedinţele de meditații engleză online, în urma conversației cu mine, nu trebuie decât să platiți în avans, contravaloarea prestației mele în contul meu curent și să rezervați mai apoi, de comun acord cu mine, ora și ziua când vreți să faceți meditația. Meditațiile se vor rezerva și efectua după confirmarea plății de catre bancă. Eliberez factura pentru fiecare plată. Se acordă reducere la plata meditațiilor, în funcție de numarul de meditații plătite în avans după cum urmează: 10% pentru 52 de sedințe, 8% pentru 35 de sedințe, 5% pentru 20 de sedințe, 3% pentru 15 sedințe!

Dacă nu vă descurcați cu temele la limba engleză, nu stiți să scrieți un eseu în limba engleză, să rezolvați un exercițiu de gramatică, aveți nevoie de cineva să vă corecteze sau să vă explice greșelile pe care le faceți sau vreți să luați meditații la limba engleză stând confortabil la biroul dumneavoastră, puteți apela cu încredere la ajutorul meu.

Categorii

Ultimele articole