Avantajele şedinţelor de meditatii engleza online

Meditatii engleza online: keep calm

Fie că este vorba despre lecții pentru adulți sau lecții pentru copii, lecții de engleză generală sau engleză structurată pe diverse domenii de activitate, asigur servicii de meditatii engleza online la standarde superioare pentru clienții mei.

Atenția oferită fiecărui elev, indiferent de vârstă, este posibilă datorită sistemului de lucru cu un singur elev, online.

Prețurile extrem de avantajoase ca și flexibilitatea programului și al modului de desfășurare a lecțiilor constituie un motiv în plus pentru a alege serviciile de meditatii engleza online oferite de mine.

Posibilitatea de a alege este la îndemâna dumneavoastră: contactați-mă și vă veți convinge de avantajele de care puteți beneficia dacă vă hotărâți să luați lecții private de limba engleză predate de mine!

Odată decizia luată vă voi face o evaluare a nevoilor dumneavoastră specifice de învățare și a tipului de lecții pe care doriți să le urmați, după care vă voi propune un plan de lucru. Dumneavoastră veţi avea libertatea deplină de a urma planul propus, iar asta va face din învăţarea limbii engleze o plăcere şi nu o corvoadă.

 

Tarifele şedinţelor de meditatii engleza online

Prima meditație este GRATUITĂ. În această întrevedere vom pune la punct toate detaliile următoarelor şedinţe, vom stabili nivelul dumneavoastră de cunoaștere în urma unui test predictiv și vă voi arăta cum se desfășoară o meditație online.

Prețul unei ședințe individuale de 1.5 ore este de 120 de lei.

Prețul unei ședințe individuale de 1 oră este de 80 de lei.

Tariful include materiale didactice în format electronic.

 

Suport

Manualele cu care lucrez sunt create de edituri faimoase din întreaga lume cum ar fi: Longman, Macmillan, Express Publishing, Oxford University Press, Cambridge University Press etc. pentru a acorda elevilor mei șansa de a învăța după cele mai bune manuale. Misiunea mea este aceea de a vă ghida pe drumul insușirii optime a unei limbi străine folosind metode de predare moderne și manuale aprobate de Ministerul Educației Naționale.

Lista suporturior de curs

Categorii

Ultimele articole