Meditatii engleza online cu Iuliana Pienoiu-Grosu

Bună, numele meu este Cerasela Iuliana Pienoiu-Grosu și sunt profesoară calificată de limba engleză. Am absolvit Facultatea de limbi și literaturi străine în anul 2003 și susțin meditatii engleza online.

Lecțiile predate de mine sunt foarte eficiente pentru îmbunătățirea nivelului dumneavoastră de cunoaștere a limbii engleze datorită faptului că ele pot fi personalizate astfel încât să răspundă nevoilor dumneavoastră, iar rezultatele se văd într-o scurtă perioadă de timp.

 

Meditatii engleza online: keep calm

Meditatii engleza online

Meditațiile la engleză sunt ideale pentru cei care au un program încărcat sau timp liber limitat și care au nevoi specifice de învățare a limbii engleze. Persoanele interesate pot primi meditatii engleza online de tip one to one. Elevii mei provin din medii diferite şi au vârste cuprinse între 5 şi 65 de ani.

Vocația unui profesor este aceea de a sădi dragostea pentru studiu în fiecare dintre elevii săi și de a-i face pe aceștia să treacă dincolo de cărţi spre a-și lărgi orizontul de cunoaștere.

Motivul pentru care m-am făcut profesoară este acela că din totdeauna mi-a placut să fac o diferența în viețile altor oameni și am știut că meseria de profesor este cea mai bună din acest punct de vedere. Persoana care m-a inspirat și sprijinit în formarea mea ca și viitor profesor a fost mama mea.

 

Citatul meu preferat este:

“A teacher takes a hand, opens a mind and touches a heart. ”

 

Misiunea mea este:

  • de a-mi dedica viața predării limbii engleze, încurajându-i și susținându-i pe elevii mei în încercarile lor de a descoperi tainele limbii engleze;
  • de a le împărtăși elevilor mei plăcerea formării continue pe tot parcursul vieții;
  • de a-mi susține elevii în adaptarea lor într-un mediu competitiv, astfel încât fiecare să-și atingă potențialul maxim din punct de vedere intelectual și social;
  • să-mi împart optimismul și buna dispoziție cu toti cei pe care îi cunosc și în special cu elevii mei;
  • să-mi îmbunătățesc în mod continuu cunoștințele de limbă engleza astfel încât să fiu un model demn de urmat pentru elevii mei;
  • să-mi prețuiesc elevii, să-i tratez cu respect și să ajut, în orice fel pot eu, la creșterea motivației lor de a studia limba engleza, și implicit la construirea încrederii în sine, care sa le fie folositoare pentru reușita in viața;

Consider că fiecare copil, indiferent de mediul socioeconomic sau etnic din care provine are dreptul la instrucție de calitate. Pretind elevilor mei un comportament responsabil, muncă de calitate și-i îndemn pe aceștia să privească diferențele dintre ei și cei din jur cu respect, compasiune și toleranță.

Așteptările pentru elevii mei sunt mari și se împletesc perfect cu rabdarea mea de a-i ajuta pe aceștia să se ridice la aceste așteptări cu succes.

Cred că meseria de profesor te face să fii o persoană mai bună, să fii mai puțin egoist și să ai veșnic o țintă de atins, de asemenea îți oferă avantajul că poți vedea rezultatul muncii tale.

Sper ca în viitor să fiu profesorul de care elevii mei să-și aducă aminte cu placere, dat fiind faptul că ei știu că sunt genul de profesor căruia îi pasă.

 

CV-ul meu

Categorii

Ultimele articole