MEDITATII ENGLEZA ONLINE

Bună, numele meu este Cerasela Iuliana Pienoiu şi sunt profesoară calificată de limba engleză. Am absolvit Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine în anul 2003 şi susţin cursuri de limba engleză (meditatii engleza online).

 

De ce este important să studiezi limba engleza?

Pentru că vei avea acces la multe informaţii pe care alţii nu le pot înţelege, vei putea scrie şi vorbi cu oameni interesanţi din toate colţurile lumii, vei putea să-ţi dezvolţi cariera folosindu-te de cunoştinţele de limba engleză. În cele mai multe domenii de activitate, limba engleză este principalul vector de comunicare şi, de multe ori, persoanelor care nu cunosc această limbă le este greu (aproape imposibil) să activeze într-un domeniu sau o comunitate. 

 

Avantajele şedinţelor de meditatii engleza online

Atenţia oferită fiecărui elev, indiferent de vârstă este posibilă datorită sistemului de lucru cu un singur elev.
Preţurile extrem de avantajoase şi flexibilitatea programului şi a modului de desfăşurare a lecţiilor constituie un motiv în plus pentru a alege şedinţele de meditatii engleza online oferite de mine.

Află mai mult

Companii

meditatii engleza online pentru companiiLecţiile private pentru companii includ engleza profesională pentru mediul afacerilor şi comerţului: socializare, întâlniri, negocieri, prezentări, convorbiri telefonice, corespondenţă comercială şi altele. Includ de asemenea şi noţiuni avansate de gramatică. Lecţiile private pentru companii se împart în: Lecţii private de engleză în domeniul afacerilor şi Engleză pentru secretare şi asistenţi personali.

Află mai mult

Lecţii Online

meditatii online prin SkypeEducaţia este cea mai buna investiţie din viaţa oricărei persoane. Scopul meu este acela de a ajuta orice persoană doritoare să-şi îmbunătăţească nivelul de cunoaştere a limbii engleze, prin mijloace VOIP (Voice Over Internet Protocol – Protocol de internet pentru voce / Telefonie pe internet), fără a fi nevoie ca aceştia să renunţe la confortul propriului domiciliu.

Află mai mult

Referinţe

Referinţe: Adi Paunescu
„În anii de şcoală pe care i-am făcut până acum, pot număra pe degete profesorii cu adevărat străluciţi şi performanţi. Unul dintre ei este dna. prof. Cerasela Pienoiu, o profesoară de engleza extraordinară…”

Mai multe referinţe

Categorii

Ultimele articole